Γνωρίστε με

fullaboutus
Από το 2007 ασκώ το «λειτούργημα» του Ασφαλιστικού Συμβούλου συνεργαζόμενος με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέσω του Γραφείου Δημοσθένη Δημητριάδη και της Επιθεώρησης Γεωργίου Κασκάνη.

Στόχος μου είναι η εξασφάλιση της ποιότητας της ζωής σας με τη φροντίδα, τη ζεστασιά και τη σαφήνεια που αναζητείτε σε έναν Σύμβουλο, ο οποίος είναι υπεύθυνος να σας παρέχει την καλύτερη ασφάλιση για εσάς, την οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας.

Αποστολή μου είναι να προσφέρω στους φίλους μου ασφαλισμένους υπηρεσίες ποιότητας, μέσω σύγχρονων προϊόντων και διαδικασιών, λειτουργόντας με γνώμονα την αξιοπιστία, την κοινωνική ευθύνη και το ήθος, με σεβασμό και αγάπη προς τους ανθρώπους & τις επιχειρήσεις που με εμπιστεύονται.
Με δια βίου εκπαίδευση, επαγγελματισμό, αλληλεγγύη, συνέπεια, πάθος κι ενθουσιασμό, προσφέρω στους φίλους – πελάτες μου ουσιαστικές λύσεις με προσωπική εξυπηρέτηση και φροντίδα, αξιοποιώντας τους κατάλληλους πόρους.

Γιατί μέσω της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ;

Επειδή η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι εταιρία που από το 1891 ηγείται του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα, κατέχοντας τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς τόσο στον Κλάδο Ζωής με ποσοστό 19%, όσο και στους Γενικούς Κλάδους με ποσοστό 16%. Έχει καταστήσει το όνομά της συνώνυμο με την πραγματική εξασφάλιση και την απόλυτη φερεγγυότητα.

Επειδή τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή.

Το γεγονός ότι ανήκει στον Όμιλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και παρέχει, στους πάνω από 1.000.000 ασφαλισμένους της, όλα τα προνόμια και τα οφέλη του Ομίλου.

Σεμινάρια που έχω παρακολουθήσει

Επικοινωνήστε μαζί μου για να αναζητήσουμε μαζί τις καλύτερες λύσεις για εσάς ..

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Για να λαμβάνετε νέα, προσφορές και συμβουλές

Τ : 210 53.18.020 | e-mail: makispou@hotmail.com

Design & Development by - IMBNet