Συνεργασίες

fullaboutus


Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, θέλοντας να βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της, προχώρησε στη σύναψη συνεργασιών ειδικά για εσάς που την εμπιστευτήκατε. Τα οφέλη για εσάς που επιλέγετε να εξυπηρετηθείτε μέσω των συνεργασιών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, είναι πολλά: Ταχύτερες διαδικασίες, οικονομικά οφέλη, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Όλοι όσοι διαθέτετε πρόγραμμα ασφάλισης Ζωής ή Υγείας (ατομικό ή ομαδικό) στην Εθνική Ασφαλιστική, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Δίκτυο Υπηρεσιών Υγείας ως εξής:

  • Μόνο με μια κλήση στο Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο 18189 (χρέωση ανάλογα με το τιμολόγιο του παρόχου του καλούντος) που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με ιατρούς για συμβουλές, να κλείσετε ραντεβού με το Δίκτυο Ιατρών, Διαγνωστικών Κέντρων και να πληροφορηθείτε για τα Συμβεβλημένα και Εφημερεύοντα Νοσοκομεία, Φαρμακεία.
  • Πραγματοποιείτε τις Διαγνωστικές σας εξετάσεις (βάσει του παραπεμπτικού του γιατρού σας) σε κάποιο από τα Διαγνωστικά κέντρα της ΒΙΟIATΡΙΚΗΣ σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές.
  • Επιλέγετε, σε περίπτωση που χρειάζεστε νοσηλεία, κάποιο από τα σύγχρονα Νοσοκομεία (Συνεργαζόμενα ή Συμβεβλημένα), απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.
  • Κλείνετε ραντεβού με κάποιον από τους συνεργαζόμενους γιατρούς του Δικτύου, όλων των ειδικοτήτων και σε όλη την Ελλάδα. Καλώντας στο Τηλεφωνικό μας Κέντρο 18189 (χρέωση ανάλογα με το τιμολόγιο του παρόχου του καλούντος), μπορείτε να ενημερώνεστε ανάλογα με το συμβόλαιο Ζωής που διαθέτετε, για τους γιατρούς του Δικτύου στην περιοχής σας, όπως επίσης και να κλείνετε ραντεβού με τον γιατρό στο ιατρείο του ή σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στο σπίτι, με προνομιακές τιμές.
  • Απολαμβάνετε τα ειδικά προνόμια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης που προκύπτουν από τις συνεργασίες της Εθνικής με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής, Όμιλο της Βιοϊατρικής, τον Όμιλο Υγεία, τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, καθώς και με τα Νοσοκομεία Metropolitan και Πειραϊκό Θεραπευτήριο (ισχύει μόνο για ατομικά συμβόλαια)

Εσείς που έχετε ασφαλίσει το όχημά σας στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έχετε τη δυνατότητα να το επισκευάσετε σε κάποιο από τα Συνεργαζόμενα Συνεργεία της εταιρίας στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και σύντομα σε όλη την Ελλάδα και να απολαύσετε μοναδικά οφέλη.

Συμβεβλημένα – Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία (για ατομικά συμβόλαια)

Συμβεβλημένα Νοσοκομεία (για ομαδικά συμβόλαια)

Συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας μέσω Συνεργασιών (για ατομικά συμβόλαια)

Συνεργαζόμενα Συνεργεία Αυτοκινήτων

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Για να λαμβάνετε νέα, προσφορές και συμβουλές

Τ : 210 53.18.020 | e-mail: makispou@hotmail.com

Design & Development by - IMBNet